Lær os lidt bedre at kende

Hvem står bag Panopti?

Det gør et fagstolt team af eksperter indenfor cybersikkerhed.

Vores teknikske team har erfaring fra det danske cyberlandshold, der består af nogle af Danmarks dygtigeste unge inden for cybersikkerhed.

Vi vil gøre en forskel for små- og mellemstore virksomheder. Vi vil være med til at forbedre deres cybersikkerhed, og dermed undgå de hackerangreb, der ofte medfører fatale konsekvenser for virksomhederne.

Portræt Frederik Alternativt portræt Frederik

Frederik K. Schjerning
Salgsansvarlig
frederik@panopti.dk

Portræt Anne Alternativt portræt Anne

Anne Hyldal
Kommerciel Rådgiver
anne@panopti.dk

Markus K. Larsen
Techansvarlig
markus@panopti.dk

Portræt Markus Alternativt portræt Markus

Mikkel B. Goldschmidt
Direktør, Kundeansvarlig
mikkel@panopti.dk

Portræt Mikkel Alternativt portræt Mikkel

Hvad tror vi på?

Vi tror på at software, IT og data er fremtiden. Vi ved dog også, at cyberspace er en abstrakt størrelse for mange. Hos Panopti har vi store ambitioner, og vi er ikke bange for at tage det samfundsansvar, der følger med vores ekspertise - eller som Mærsk Mc-Kinney Møller sagde: den, der har evnen, har pligten.

Vi tror på, at cybersikkerhed skal gøres lettere og mere overskueligt for små og mellemstore virksomheder, og det er det som vi arbejder for hver dag.

Hvorfor hedder vi Panopti?

I slutningen af 1700-tallet designede filosoffen Jeremy Bentham et panoptisk fængsel. Designet på fængslet er rundt og muliggør derfor at fængselsvagten via et tårn placeret i centrum kan observere alle fangerne. Dog er fangerne ikke selv i stand til at vide hvornår de bliver overvåget og hvornår de ikke gør. På den måde besidder vagten igennem designet på bygningen en usynlig alvidenhed.

Hos Panopti ønsker vi at være din usynlige alvidende når det kommer til din cybersikkerhed. Derfor kan du betragte os som cybersikkerhedsvagten i centrum af din virksomhed. Vi sikre at alle ondsindede hackere hele tiden er under opsyn og på den måde forbedrer og sikre vi din IT-infrastruktur.

Vi elsker besøg

Og vi har altid kolde drikke på køl.

Kunne du tænke dig at møde menneskerne bag Panopti?
Vores dør står altid åben – også online!

En dåse En flaske

Besøg os på CSE eller DTU Skylab